Lid worden

Om bestellingen te kunnen plaatsen dien je lid te zijn van de coöperatie.
Wil je lid worden? Kom dan naar de volgende introductiebijeenkomst. Deze vinden meestal* plaats tijdens de maandelijkse ophaaldag op de laatste vrijdag van de maand. De introductie is van 18:00-18:45 in het kantoor van ASEED, Plantage Doklaan 12a (oranje deur). Of er deze maand een introductiebijeenkomst is kun je zien in de agenda rechts op de website. Graag op tijd komen! Als de introductiebijeenkomst al is begonnen, kunnen er geen andere mensen bij.


*) Ten tijde van Corona is alles een beetje anders dan normaal. We realiseren ons dat het voor veel mensen juist nu belangrijk is om betaalbaar biologisch eten te kunnen kopen. En als collectief zijn we ook nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Als je interesse hebt om lid te worden neem dan contact op met <membership@vokomokum.nl>. In de rechte kolom vind je de data van de online introductiebijeenkomsten.


Tijdens de introductiebijeenkomsten kom je meer te weten over de werkwijze van de coöperatie. Zo neemt iedereen die lid wordt een de taak op zich om de coöperatie draaiende te houden. Over de inhoud van de taken krijg je op de introductiebijeenkomst meer uitleg. Ook is er eenmalig lidmaatschapsgeld vereist. Dit bedraagt 10 euro per volwassene per huishouden (met een maximum van 50 euro) + 5 euro statiegeld voor een krat voor vers producten.

Het plaatsen van bestellingen en de betaling ervan gebeurt maandelijks en allemaal online.

Vragen kunnen ook mailen naar membership@vokomokum.nl.