Lid worden

Om bestellingen te kunnen plaatsen dien je eerst lid te worden van de co-operatie.
Wil je lid worden? Kom dan naar de volgende introductiebijeenkomst meestal op de laatste vrijdag van de maand van 18:00-18:45, ASEED kantoor, Plantage Doklaan 12a (oranje deur). Zie website (homepage, rechts onder upcoming dates). Graag op tijd komen. Als de introductiebijeekomst al is begonnen, kunnen er geen andere mensen bij.

Tijdens de introductiebijeenkomsten kom je meer te weten over de werkwijze van de co-operatie. Zo neemt iedereen die lid wordt een de taak op zich om de co-operatie draaiende te houden. Over de inhoud van de taken krijg je op de introductiebijeenkomst meer uitleg. Ook is er eenmalig lidmaatschapsgeld vereist. Dit bedraagt 10 euro per volwassene per huishouden (met een maximum van 50 euro) + 5 euro statiegeld voor kratten. Dit statiegeld krijg je weer teruggestort wanneer je je uitschrijft als lid.
Het plaatsen van bestellingen en de betaling ervan gebeurt maandelijks en allemaal online.

Je krijgt een mail wanneer je je bestelling kunt plaatsen. Daarna wordt je per mail op de hoogte gehouden van de eventuele tekorten om je bestelling daadwerkelijk door te laten gaan. Op de laatste vrijdag van de maand kun je de bestelling op komen halen op Plantagedoklaan 8. Zie voor data de rechterkolom op de homepage. In de week nadat je je bestelling hebt opgehaald krijg je een betalingsverzoek toegemaild.

Vragen kunnen ook mailen naar membership@vokomokum.nl.