Tuinbonensalade met ingelegde citroen

lemons
Tuinbonensalade met ingelegde citroen
vegetarisch bijgerecht, 4 personen

 

2 kilo tuinbonen in de dop
3 el olijfolie
1 cm schil van ingelegde zoute citroen (Turkse winkels), in flinterdunne reepjes
50 g (liefst Taggio) olijven
1 klein uitje, in flinterdunne ringen
enkele blaadjes groen (bv rucola)
50 g feta, verbrokkeld
Breek de peulen uit de schil en neem de bonen eruit. Kook de bonen 2-3 minuten in ruim kokend water en laat ze daarna uitlekken in een zeef. Schep de warme bonen om met de olie en citroenschil, breng met zout en peper op smaak. Bestrooi de bonen met olijven, ui, bladgroen en feta.
Bereiden 10 minuten (exclusief doppen)

 

Recept: Fiona Ivanov
Foto: Andrei Tchernikov
This entry was posted in Zine. Bookmark the permalink.

One Response to Tuinbonensalade met ingelegde citroen

  1. elizabeth says:

    When I click on ZIne, I don’t see this recipe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *